Результати рекультивації у Володимирці: відновлено 60 гектарів земель та висаджено понад 400 тисяч сіянців

Нещодавно компанія “Сонячне ремесло” (AmberTrade) розпочала новий проєкт з розробки Томашгородського родовища в Рівненській області. 

Але сьогодні ми також хочемо поділитися успішними результатами нашої попередньої роботи у Володимирці, де після видобутку бурштину було відновлено 60 гектарів земель та висаджено понад 400 тисяч сіянців.

Рекультивація та дотримання екологічних стандартів є нашими пріоритетами. Відновлення земель, на яких проводився видобуток, є важливим кроком у збереженні природних ресурсів та підтримці екосистеми. AmberTrade прагне забезпечити баланс між економічним розвитком і захистом навколишнього середовища.

ТОВ “Сонячне ремесло” продовжує працювати над покращенням стану довкілля та бореться за екологічний і легальний видобуток бурштину в Україні. 

Хочемо підкреслити, що діяльність компанії спрямована на збереження природних ресурсів для майбутніх поколінь, і ми пишаємося своїм внеском у захист природи.

 

Ask a Question

Зателефонуйте нам або заповніть форму нижче і ми зв'яжемося з вами. Ми прагнемо відповідати на всі запити протягом 24 годин у робочі дні.